Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


\\Ér vágás //

 

Egy emo nem attól lesz emo, hogy fekete haja van, converse cipőt hord, sok hülye képet pakol fel myvip-re! Egy igazi emo nem köti más orrára hogy emo, és olyanokról gondolkodik.Az már a saját dolga, hogy ez az öltözködésén is meglátszik -e! Az ember ha meglát egy pl hard emot (egy IGAZIT), rögtön arra gondol, hogy "fú, ez biztos drogozik és vágja az ereit"! Nem mondom azt hogy nem, mert tényleg vannak egy páran, akik vágják az ereiket! Én is csináltam.Na és? Az nem jelenti, hogy minden egyes emo minden nap 20 vágást csinál akármeik kezén.Vannak olyanok, de kevesen! Az érvagdosást nem azért teszik, mert meg akarnak halni, hanem azért, mert "a vérrel együtt kifolyik a düh és a harag"! Mindenki máshogy kezdi el, más okból! És ha már csináltad, egyre inkább meg van benned az a vágy, hogy ne hagyd abba, és holnap is csináld! És már csak azon jár az eszed, hogy hogy dugod el mindenki elől, és mikor és hol csináld legközelebb!

 

Hogyan rejtsük el a vágás nyomokat mindenki elől?

 

Ha csak a csuklódat vágod: Egyértelmű! Tesiórán, edzésen, sőt még nyáron is tökéletes egy csuklószorító! Azt senki nem kérdőjelezheti meg!

 

Ha az egész alsókarodat vágod:  Mivel tél van, és hosszú pulcsikat hordunk, ezért még nincs akkora veszély, de otthon vagy tesiórán, vagy edzésen ha rövid pólót hordassz, a karodra húzz fel egy hosszabb kesztyűt.És hogy ne gyanakodjanak, a másik karodra is felhúzhatod! Ha megkérdezik, mondhatod azt, hogy egyszerűen fázol

 Ha egy biztonságosabb módszerre van szükséged; comb és törzs találkozása: Ez a pont az egyik legbiztonságosabb. Itt nem feltétlenül az eredet vágod fel, hanem a bőrödet, azonban itt sokkal kisebb a lebukás veszélye, mint az előző kettőnél, bár szokatlanabb is a helye a dolognak. Ez a pont is azonban gyenge valamilyen szempontból: nyáron ezt sem használhatod. Ugyanis csak két millimétert csússzon fel a fürdőruha, és kész a baj. Azonban augusztus utolsó napjaiban már hódolhatsz a szenvedélynek.

Mi váltja ki?

 

Hát ez jó kérdés! Ez mindenkinél máshogy kezdődik! Kezdődhet azzal, hogy olyan zenéket hallgat, vagy olyan depressziós helyzetbe került, vagy csak kíváncsi! Ez egy olyan dolog, mint a drog: ha párszor megcsináltad, akkor rá vagy szokva! Még a leggazdagabb lány is, aki mindent megkap, még ő is elkezdheti!

 

Hogy rejtsük el a családi nyaraláson?

 

Vagy olyan nagy hajat növesztesz, ami olyan hosszú hogy még azt is eltakarja, vagy nem mész nyaralni, vagy ott is hordod a csuklószorítót/hosszabb kesztyűt, vagy felfüggeszted egy ideig! Az utóbbi a legnehezebb, de a leg biztonságosabb!

 

Kinek mondd el?

 

SENKINEK!!! Ha bárkinek elmondod, az segíteni akar, és szól a szüleidnek, és neked annyi! Esetleg az LB-dnek, aki épp elmegy a sulidból, vagy egy olyannak, akivel ritkán találkozol, de bízol benne! De ha van barátnőd, aki vágja magát, annak elmondhatod!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Április / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 32670
30 nap: 670
24 óra: 41